Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria serà ‘Ciutat 30’ en la majoria dels seus carrers

 El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria ha confirmat que "a partir del mes de maig la circulació pels carrers de la ciutat es limitarà a 30 quilòmetres per hora". Amb la nova ordenança de mobilitat, els vehicles, inclosos bicicletes i patinets, no podran superar ixa velocitat en aquells carrers d'un carril amb un únic sentit, la qual cosa afectarà un ampli catàleg de vies tant del nucli urbà de la localitat com de les diferents urbanitzacions del municipi edetà.

Solament es podran depassar estes restriccions de velocitat en punts molt concrets, com els accessos a Llíria des de l'Autovia CV-35 per Benissanó o pel doble viari 'Pla de l'Arc-Censals' que dona accés al nucli urbà.

L'objectiu, a més d'adaptar la velocitat a la nova normativa de circulació, és millorar la seguretat viària i limitar el volum d'emissió de sorolls i de partícules nocives que desprenen els vehicles. "Igualment, volem animar a la ciutadania perquè compatibilitzen la seua mobilitat amb altres mitjans de transport menys contaminants", ha recalcat l'edil de Mobilitat Sostenible.

En esta línia de millora de la seguretat viària i de la mobilitat urbana en la localitat, García ha afegit que "es desenvoluparan diverses actuacions per part de l'Ajuntament en la dotació de nous aparcaments dissuasius i actuacions de reforma en els ja existents, com el de recent creació en la zona de l'antiga estació de RENFE". També es procedirà a la recuperació del doble accés pel carrer Pla de l'Arc i a la construcció d'un nou accés a la urbanització de Puig-i-Lis des de la carretera CV-25, en la zona de El Prat.

Finalment, des de l'Àrea de Mobilitat Sostenible assenyalen que estan treballant en la redacció del Pla Director de la Bici, en un projecte per a incrementar la disponibilitat de carrils bici en el nucli urbà i fomentar, així, l'ús d'altres maneres de desplaçament


.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon