Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reobri la sala d'estudi de la Biblioteca

De dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 i de 15 a 20 hores. 

La Biblioteca Pública Municipal de l'Eliana torna a obrir la Sala d'Estudi, des d'aquest 22 de març, en horari de 9 a 14 i de 15 a 20 hores de dilluns a divendres. Per a accedir a les instal·lacions continuarà sent obligatòria la utilització de mascareta i del gel desinfectant disposat en l'entrada. La capacitat màxima serà de 12 persones, assegurant així la distància de seguretat, amb taules separades per panells i amb totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la salut dels usuaris i usuàries. 

 Igualment continuarà el servei de préstecs i devolucions, amb aforament limitat i controlat i la reserva de lectures a través del telèfon 96 274 23 71. Així mateix, continua en marxa el servei ‘La Biblioteca a casa’, que facilita el préstec de llibres directament al domicili dels veïns i veïnes que per la seua avançada edat, reducció de mobilitat o per qualsevol altra circumstància no poden acudir presencialment. Per a sol·licitar-ho hauran de contactar amb el centre telefònicament o a través del correu electrònic biblioteca@leliana.es.

 El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que malgrat que es restableix el servei la recomanació, per a tots aquells que disposen d'un entorn d'estudi òptim, és que continuen fent-ho a les seues cases. 'La reducció dels contactes continua sent la millor prevenció per a evitar possibles rebrots', ha explicat l'edil.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon