Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri el termini per a sol·licitar les ajudes "Parèntesi" del Pla Resistir, apuntant a quasi 500 pimes i autònoms

 Més de 500 pimes i autònoms es podran beneficiar de les ajudes Parèntesis en la localitat.

L'Ajuntament de l'Eliana obrirà demà dimarts, 2 de març, el termini de presentació de sol·licituds per als autònoms i les xicotetes empreses de fins a 10 treballadors de la ciutat que vulguen concórrer a les subvencions del Pla Resistir.

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria d'aquestes subvencions, que injectaran prop de 750.000 euros de fons autonòmics, provincials i locals, entre els sectors més afectats com l'hostaleria, la hospedería, les activitats turístiques, l'oci nocturn, les activitats artístiques i les activitats esportives i d'entreteniment, per a pal·liar les conseqüències de la pandèmia. 

Les ajudes Parèntesi, de les quals es preveu que es puguen beneficiar més de 500 microempreses i autònoms de la localitat, estaran destinades a la despesa corrent derivada del desenvolupament de l'activitat com a lloguers, subministraments, primes d'assegurances, gestoria o despeses de personal. Poden sol·licitar-les els qui exercisquen la seua activitat en algun dels sectors destinats, que desenvolupen la seua activitat a l'Eliana i figuren donats d'alta en el cens d'IAE del municipi.

D'aquesta manera es destinarà una quantitat fixa de 2.000 euros, per cada xicoteta empresa o autònom, amb un màxim de 10 treballadors i 200 euros per cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social, a data 31 de desembre de 2020, en els sectors prioritaris. L'import màxim a percebre no podrà superar els 4.000 euros per sol·licitant en la primera fase. Per als sectors secundaris es destinarà una quantitat única i fixa de 500 euros.

Els interessats a participar en aquest programa hauran d'emplenar la sol·licitud i la resta d'annexos, que es poden consultar i descarregar en la web de l'Ajuntament. La documentació es presentara mitjançant instància general través de la Seu Electrònica. No obstant això, de manera excepcional i en el cas que el sol·licitant siga persona física, podrà presentar-lo en el Registre dels serveis administratius del Centre Sociocultural, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o en qualsevol de les formes establides en la Llei.

El termini per a la presentació acabarà dilluns que ve 15 de març. Per a qualsevol sol·licitud d'informació la ciutadania pot contactar amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), de dilluns a divendres de 10 a 13 hores en el telèfon 670 057 783 o a través del correu electrònic aedl@leliana.es.

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquestes ajudes les podran percebre aquells que hagen rebut les ajudes del Pla Impulsa de l'Ajuntament en 2020, ja que són complementàries per a reforçar els sectors greument afectats i pal·liar la deterioració del seu teixit empresarial i de l'ocupació local.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon