Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Serra convoca el VI Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro

 L’Ajuntament de Serra convoca el VI Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es  presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar un treball.

El termini de presentació de les obres començarà el 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de  Pascual Navarro i finalitzarà el 20 d’abril del mateix mes. Els originals s’han de remetre al correu electrònic serra@touristinfo.net.

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 22 d’abril fins a les 23.59 hores del 3 de maig. El 4 de maig es donarà a conèixer el guanyador I finalista. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local.

El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30 €.

Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme  www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal