Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Llíria finalitza les obres de millora en la Ciutat de la Raqueta



L'Ajuntament de Llíria ja ha finalitzat les obres de millora en les infraestructures de la Ciutat de Raqueta, situada en el Poliesportiu El Canó. Esta intervenció, que ha permés la construcció d'una zona de vestuaris i la dotació d'una arbreda en el recinte, ha suposat una inversió de 50.000 euros.

El consistori continua treballant en diferents projectes per a millorar totes les seues instal·lacions esportives. Entre els seus plans, es troba una profunda renovació de les infraestructures de El Canó. L'Ajuntament compta amb diversos projectes de reforma en marxa, com la implementació de llums LED en el sistema d'il·luminació del recinte (145.000 euros) o la reconversió del camp 2B, actualment sense ús, a una zona d'Skate Park (153.000 euros).

També s'està preparant la remodelació dels espais esportius ja existents, amb actuacions com el condicionament dels vestuaris situats al camp de futbol o la pavimentació de les pistes d'atletisme.

A estos projectes cal sumar uns altres ja realitzats com la millora de l'accés al Poliesportiu El Canó que va comptar en el seu moment amb una inversió de 180.369 euros.

La regidora d'Esports, Vallivana Murgui, ha recalcat que "estes actuacions, previstes en el Pla d'Instal·lacions Esportives que inclou també millores en altres recintes de la població, tenen, com a principal objectiu, oferir espais més moderns per a la pràctica esportiva i adequats a les necessitats dels clubs locals i persones usuàries de les infraestructures municipals".

"A més, permetrà que Llíria es mantinga com una localitat atractiva per a continuar acollint esdeveniments esportius de gran repercussió, com el Preolímpic d'handbol femení que acabem de viure", ha assenyalat la responsable de l'àrea.
 



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon