Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera ret homenatge a l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil


 El passat 1 de març amb motiu del Dia Internacional de Protecció Civil. L'Ajuntament de Bétera va celebrar-ho retent homenatge a tots els voluntaris i voluntàries que exerceixen unes labors fonamentals i de gran ajuda a la ciutadania en l'agrupació de Bétera. 

En pocs dies farà un any que la vida de tot el món va canviar i que va començar a conéixer-se la paraula coronavirus. En un escenari desconegut, moltes persones per la seua professió i treball van fer un pas al capdavant per a posar-se a primera línia d'aquesta pandèmia i tal com ha comentat el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés “entre ells es trobava l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Bétera, els qui de manera altruista i desinteressada es van posar a la disposició de l'Ajuntament per a ajudar a tots els veïns i veïnes del municipi en diverses labors com el repartiment de productes bàsics i medicaments o amb gestos d'esperança com omplir el municipi de música i sirenes a les 20:00h cada dia”.

D'aquesta manera, el passat 1 de març s'han reunit els membres de Protecció Civil per a agrair i reconéixer a tots i cadascun d’ells l'extraordinària labor que van realitzar i realitzen i aplaudir el seu compromís amb la ciutadania beterana i fer-los lliurament del llibre “Bétera i el seu patrimoni”.

“Un acte xicotet i senzill donades les circumstàncies sanitàries però molt emotiu i amb un clar objectiu, mostrar tot l'agraïment que aquest Ajuntament té cap a aquesta agrupació per la seua col·laboració, solidaritat i calor humana que ofereixen en cadascuna de les labors que exerceixen”, ha destacat l'Alcaldessa de Bétera.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon