Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera comença les obres de millora a l'entorn del baixador de l'Horta Vella




L'Ajuntament de Bétera comença les obres de millora a l'entorn del baixador de l'Horta Vella
Dimarts, Març 30, 2021 - 15:15
  •  Això suposarà un valor afegit per al Parc Empresarial ja que contribueix a fer més atractiva la implantació de noves empreses.
  •  Amb aquesta actuació es pretén realitzar una reurbanització de millora que permeta complementar els serveis existents en l'accés al baixador.

 

Bétera ha començat els treballs de condicionament del baixador d'FGV Horta Vella que tindran una duració de 3 mesos i gràcies als quals els veïns i veïnes de Bétera podran accedir al mateix amb majors garanties de seguretat. Perquè tal com ha indicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, "és necessari que els usuaris de metro de Bétera compten amb un bon accés al baixador, tant en vehicle com a peu".

Fins al moment l'accés al baixador es troba en una zona sense voreres i amb un vial amb un asfaltat en mal estat i sense delimitar. Al mateix temps que manca de les canalitzacions que permeten dotar la zona d'enllumenat públic.

En concret, s'està procedint a l'execució d'una vorera en l'accés al baixador que permetrà als vianants acudir amb seguretat a peu a agafar el metro. A més es reasfaltarà el vial d'accés atés que es troba molt deteriorat i es van a realitzar les rases que possibiliten la instal·lació d'enllumenat públic en l'àrea. Per a finalitzar amb la rematada de la cuneta confrontant als habitatges existents.

Aquestes obres estan sent possible també gràcies a que s'han reforçat els treballs de desbrossament i neteja de la zona que compta amb arbrat voltant.

"En definitiva es tracta de xicotetes intervencions de manteniment i millora de les condicions del baixador, que requerien ja d'una intervenció", ha matisat la regidora d'Obres Públiques, Gloria Campomanes durant la seua visita a les obres.

Al seu torn, aquestes obres de condicionament i millora de l'entorn del baixador són una reivindicació duta a terme des de l'Associació d'Empresaris de Nàquera, Moncada, Alfara i Bétera (Aemon), que facilitarà l'accessibilitat dels treballadors/es que acudisquen al Parc Empresarial de l'Horta Vella potenciant així l'ús del transport públic i contribuint a aconseguir un municipi més sostenible.

A més, aquesta millora suposa un valor afegit al Parc Empresarial que contribueix a fer més atractiva la implantació de noves empreses i més competitives a les ja instal·lades.

Una vegada finalitzats aquests treballs es posarà en marxa una segona fase d'actuació que dotarà d'enllumenat la zona i permetrà finalitzar l'entorn completament renovat del baixador.

 

Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon