Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'adhesió de Sant Antoni al servei Labora Mòbil permetrà fer les gestions en els punts que s'instal·len

 Pròximament s’instalaran els Punts LABORA mòbils, que romandran al municipi durant uns dies per a prestar atenció 

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la seua Regidoria d'Impuls Local, s'ha adherit al conveni de col·laboració subscrit el passat 15 de març de 2021 entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i LABORA, pel qual es posarà en marxa el servei dels Punts LABORA mòbils en la Comunitat Valenciana.

LABORA és un agent dinamitzador de les polítiques actives d'ocupació que la Generalitat desenvolupa a la Comunitat Valenciana. Per això posa en marxa iniciatives que faculten als ciutadans en matèria d'ocupabilitat, com és el cas dels Punts LABORA mòbils, que es desplaçaran per diferents localitats de les tres províncies.

Així, Sant Antoni de Benaixeve albergarà dos Punts LABORA per a donar una major visibilitat als serveis d’aquesta entitat en matèria d'orientació a l'ocupació. Concretament, aquests punts s'habilitaran durant diversos dies en el centre del municipi, en autobusos adaptats on es prestarà atenció personalitzada tant a les persones inscrites com demandants d'ocupació com a les no inscrites; una iniciativa amb la qual es pretén millorar l'ocupabilitat de la ciutadania.

Aquest servei s'activarà en el municipi en horari ininterromput de 10.00h a 18.00h. Pròximament es comunicaran les dates i la ubicació exacta.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon