Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona ja prepara el Pavelló Municipal per a la vacunació massiva. Fins a 400 persones es podran vacunar per dia

L’Ajuntament ha preparat ja les instal·lacions que acolliran la vacunació massiva tan prompte com la Generalitat ho autoritze.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona  realitzarà la vacunació massiva al Pavelló Municipal d’acord amb els requisits marcats per la Conselleria de Sanitat i en coordinació amb el Centre de Salut local.

Es tracta d’un edifici versàtil, dins el nucli urbà i que disposa d’accessos a través de diferents vies, el que permet evitar aglomeracions. L’accés a les instal·lacions es farà a  través del carrer València que disposa a més d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. A l’interior del recinte s’han preparat ja els corredors, la senyalètica, i una sala d’espera per controlar possibles reaccions posteriors a la vacunació. 

En cas de reaccions adverses o emergències, s'ha habilitat una zona per a l'assistència, comunicada mitjançant les eixides d'emergència, per a l'entrada d'una ambulància en cas que siga necessari.

L’Ajuntament ha preparat ja les instal·lacions que acolliran la vacunació massiva tan prompte com la Generalitat ho autoritze. La cita es farà amb dia i hora al veïnat des del Centre de Salut que hauran d’acudir amb la targeta SIP.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon