Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El president de la Generalitat i la ministra per a la Transició Ecològica visiten les instal·lacions de Power Electronics a Llíria



El president de la Generalitat, Ximo Puig, va visitar al costat de la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, les instal·lacions de Power Electronics a Llíria, l'empresa que lidera l'Aliança Valenciana per a les Bateries, una iniciativa de col·laboració públicoprivada que, tal com va assegurar el cap del Consell, és "clau" per a convertir a la Comunitat Valenciana en referent en la transició a una mobilitat sostenible.

En la visita també van participar l'alcalde Manolo Civera, la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana Gloria Calero, i els consellers Rafael Climent i Mireia Mollà.

El president de la Generalitat va assenyalar que este "ambiciós" i "il·lusionant" projecte, en el qual participen 23 empreses i que opta a rebre finançament dels fons europeus Next Generation, pretén desenvolupar i implantar a la Comunitat una gigafactoria de bateries de liti i un centre d'investigació, dins de l'objectiu d'"incorporar més recursos en favor de les energies netes, renovables i sostenibles".

Puig va destacar el "lideratge" en este àmbit de Power Electronics i el seu caràcter pioner a l'hora d'apostar per la transició energètica, així com la seua col·laboració en una època "difícil" com l'actual, marcada per la crisi sanitària de la COVID-19, en la qual ha sigut fonamental la col·laboració d'esta empresa, que ha participat en la fabricació de respiradors fets en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, l'alcalde Manolo Civera va destacar que "per a la nostra ciutat és molt important que una empresa situada al nostre municipi lidere un projecte tan ambiciós per a la Comunitat Valenciana, perquè es traduirà en un desenvolupament econòmic des de la sostenibilitat i la creació d'ocupació de qualitat".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon