Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria redueix un 757% la incidència acumulada de contagis per COVID en l'últim mes


Els contagis per COVID a Llíria s'han reduït dràsticament en l'últim mes després de la posada en marxa de les diferents restriccions decretades per la Generalitat i l'Ajuntament. La Incidència Acumulada (IA) a 14 dies en la localitat edetana va aarribar al seu pic màxim a mitjan gener, amb 1.303 casos. Des de llavors, ha anat descendint progressivament fins a baixar a 172, segons les últimes dades publicades el 22 de febrer en el portal de la Conselleria de Sanitat Universal, la qual cosa suposa una reducció del 757%.

L'alcalde Manolo Civera ha assenyalat que "gràcies a les mesures sanitàries aplicades i el comportament exemplar de la ciutadania en general, hem aconseguit donar-li la volta a la situació".

Per això, i davant el procés de desescalada que es preveu iniciar a partir de la setmana que ve, ha apel·lat a "la responsabilitat per a evitar una nova ona". "Malgrat estes dades i que s'han iniciat les vacunacions per a la població major, hem de mantindre la prudència i complir amb totes les mesures perquè el virus continua estant ahí".

"És fonamental mantindre estos nivells per a garantir que la vacunació es desenvolupe sense generar més tensions al personal sanitari que està fent un gran esforç en esta pandèmia", ha afegit.

  En este sentit, ha recordat que ja s'està vacunant a Llíria a les persones majors de 90 anys. I seguidament, es procedirà a la vacunació del grup de grans dependents, per a continuar amb els majors de 80 anys.

Per això, ha demanat als veïns i veïnes que "estiguen pendents del telèfon perquè des de l'Àrea de Salut els telefonen per a citar-los per a la vacunació, per la qual cosa és molt important que tinguen actualitzades les dades personals de la seua SIP, i ara és el moment de fer-ho a través del portal web de la Conselleria de Sanitat, perquè no hi haja cap retard en les citacions".

 Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal