Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria llança la iniciativa ‘Escola de Families’L'Ajuntament de Llíria, a través del seu departament de Serveis Socials, i l'associació Ítaca ASC, llancen la iniciativa 'Escola de Famílies, que tractarà de transmetre competències i actituds positives per a millorar la qualitat de vida dins del nucli familiar. Este projecte arrancarà el 2 de març atenent 12 famílies.

A través d'un model basat essencialment en dinàmiques i activitats de grup, es proporcionarà a les famílies tot tipus d'eines educatives i recursos lúdics per a construir un clima positiu de convivència domiciliària.

El principal objectiu de 'Escola de Famílies' és que les famílies participants coneguen la importància d'una comunicació fluida entre tots els membres. A més, tenint en compte l'actual context sanitari, on s'han incrementat les hores de vida a casa, també es mostraran múltiples fórmules per a invertir el temps d'oci en el nucli familiar.

El funcionament del projecte estarà estructurat en dues dinàmiques. D'una banda, un taller que s'impartirà tots els dimarts de cada setmana, d'1 hora i 30 minuts de duració. I, d'altra banda, una jornada mensual amb 3 hores de convivència familiar, que se celebrarà sempre els dissabtes.

Totes les activitats estaran organitzades per una coordinadora, una persona llicenciada en Psicologia, una altra persona que desenvoluparà les tasques de mediació i, finalment, 3 persones amb experiència en formació, animació i educació que actuaran com a dinamitzadores en tots els exercicis plantejats.

La regidora de Polítiques Inclusives i Educació en Valors, Vallivana Murgui, ha manifestat que projectes com este construeixen "la línia de treball essencial" per a l'àrea de Serveis Socials. "Generar recursos per a ajudar les famílies a ser més funcionals és una tasca fonamental per a capacitar-les", ha explicat la responsable de l'àrea.
 Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal