Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obre la convocatòria d'ajudes d'Emergència Social 2021

El Consistori incrementa el pressupost de les Prestacions Econòmiques Individualitzades per a fer front a la situació social derivada de la pandèmia.

L'Ajuntament de l'Eliana ha convocat les Prestacions Econòmiques Individualitzades d'emergència social amb un pressupost de 230.578 euros. Aquesta xifra implica un increment de 50.000 euros respecte a l'any 2020, amb el qual els Serveis Socials reforçaran l'atenció a les famílies elianeres vulnerables, especialment a les afectades per la crisi de la pandèmia de Covid-19.

Aquestes prestacions estan dirigides a persones o nuclis familiars que estan en una situació econòmica greu, d'urgent necessitat o amb greus problemes específics que afecten la seua autonomia personal, social i econòmica i que no poden resoldre amb mitjans econòmics propis, amb la finalitat d'aconseguir el seu normal desenvolupament humà i social.

Com en anys anteriors existeixen dues modalitats: l'emergència social i les ajudes a persones de la tercera edat. La primera, té caràcter extraordinari i està destinada a pal·liar situacions d'extrema necessitat i a cobrir despeses imprescindibles per a l'ús de l'habitatge habitual, despeses excepcionals, necessitats bàsiques i despeses per desplaçaments. La segona modalitat per la seua part està destinada a ajudar al desenvolupament personal de beneficiaris de la tercera edat (ajudes tècniques com audiòfons o adaptació de vehicles de motor).

Les persones interessades hauran d'emplenar la sol·licitud i la documentació requerida, a disposició en l'edifici de Serveis Socials i en la web municipal. El termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitzarà el pròxim 31 d'octubre. Per a requerir informació o cita prèvia poden dirigir-se al telèfon 96 275 80 30, marcant les extensions 515 i 504.

Tal com ha recordat la regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, aquesta acció forma part del Pla d'Intervenció enfront del Covid-19, que inclou el suport en la realització de tràmits i gestions de casos positius; el seguiment de persones majors que viuen soles i la seua atenció en la prevenció de contagis; suport psicològic a persones majors i positives per coronavirus; reforç dels serveis i programes; o la derivació al Banc d'Aliments de les persones que el necessiten.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal