Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana llança la campanya ‘No és amor si fa mal’ entre la joventut colaborant amb l'IES l'Eliana

 Es desenvoluparà en els pròxims dies en l'institut de la localitat i estarà dirigida, especialment, a joves de 12 i 13 anys.

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'IES l'Eliana, està desenvolupant la campanya dirigida als i les joves ‘No és amor si fa mal’ coincidint amb el Dia de Sant Valentí. 
Amb l'objectiu de fer reflexionar sobre el vertader sentit de l'estima i desmuntar els mites de l'amor romàntic, el grup de treball de l'institut Desaprén ha organitzat una sèrie de xarrades que impartirà durant els pròxims dies a més de 360 alumnes de 1r i 2n de l'ESO, amb el suport del material que li ha fet lliurament els edils de Joventut, Igualtat i Educació, i que està compost per polseres amb el lema i cartelleria.
I és que el 11,7% de dones d'entre 16 i 24 anys han patit violència física o sexual per part de les seues parelles i la xifra augmenta fins al 42,6% entre les xiques de 16 i 17 anys que han patit violència psicològica, segons la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere. Darrere d'aquestes dades sembla subjaure la creença que per a aconseguir l'amor vertader cal patir, aguantar i passar-lo malament, que s'ha perpetuat a través de llibres, pel·lícules, sèries, música, i totes les manifestacions de l'art al llarg dels temps.
El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha agraït a aquest grup estudiantil la seua implicació i els ha animat a fer reflexionar als seus iguals també sobre els nous referents sorgits a través de les xarxes socials i internet “que no són ni sans ni constructius per a la societat que volem”.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon