Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat realitza una prospecció, ara com ara en línia, per a determinar necessitats i composició del polígon Rascanya

Tindrà lloc al febrer  la prospecció en el Polígon Pla de Rascanya de Llíria. El personal tècnic de l'Acord Territorial d'Ocupació, projecte desenvolupat en l'àrea de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, ha començat la prospecció en un dels quatre polígons de la capital de la comarca (segons el mapa de polígons d'IVACE).

La coordinació d'aquesta actuació està avalada per l'Ajuntament de Llíria i per la pròpia associació d'empresaris del polígon. Conèixer les necessitats de les empreses situades en la zona i analitzar el sector al qual es dediquen pot ser clau per a realitzar accions futures en benefici de tod@s.

S'estima que en els 177.363,00 m2 dels quals consta el polígon Pla de Rascanya es troben situades unes 60 empreses. La prospecció es realitzarà al principi a través d'una enquesta online i posteriorment a través d'una trucada telefònica. La crisi sanitària provocada per la pandèmia ens obliga a extremar les precaucions i a modificar el treball a peu de carrer com fèiem fins ara.

L'objectiu de la prospecció, que es realitza amb la participació de Fepeval i l'Associació Empresaris Polígon Pla de Rascanya, està alineat amb la Llei d'Àrees Industrials 14/2018. Conèixer el teixit empresarial i acostar la creació de la EGM (Entitat de Gestió i Modernització) perquè siga una realitat tal com recomana aquesta llei.

La prospecció és un treball continu del Acord Camp de Túria. Va començar en 2016 amb l'inici del projecte dependent de Labora i finançat per la Unió Europea. El personal tècnic ha prospectado més de 2.400 empreses en tota la comarca. S'han visitat els polígons industrials de Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, Loriguilla, Nàquera, Bétera, Domenyo i Llíria.

Conèixer la situació actual de la indústria a Camp de Túria i el desenvolupament dels seus Polígons Industrials són la clau per a ajudar el desenvolupament econòmic de la comarca.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon