Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat organitza l'1 de març una Webinar per a donar a conèixer les ajudes a empresa de la Consellería d'Economía i de l'IVACE

 La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat per a dilluns que ve 1 de març un webinar dedicat a les empreses de la comarca. En concret, des de les 09.30 hores i a través d'una plataforma online personal tècnic de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació i d'IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) explicaran les ajudes a les quals es poden acollir les empreses.

La cita estarà presidida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i comptarà amb la participació de la secretària autonòmica de la Conselleria d'Economia Sostenible, Rebeca Torró; i del delegat d'àrees industrials de la Mancomunitat i alcalde de Llíria, Manolo Civera.

La reunió que està prevista que es desenvolupe durant una hora i mitja servirà per a donar a conèixer les ajudes destinades a sectors productius de la Conselleria i les relacionades amb la innovació i la digitalització, entre altres, d'IVACE.

La Mancomunitat Camp de Túria vol així ser el nexe d'unió, facilitador i transmissor de la informació. Des de les entitats capaces d'ajudar amb subvencions fins als sectors industrials i empreses que puguen beneficiar-se d'elles.

Conèixer el ventall de possibilitats que posen a la disposició de les empreses les administracions públiques en matèria d'ajudes per al seu desenvolupament, la seua transformació digital i la innovació és vital per a aconseguir crear un teixit industrial i productiu amb futur a Camp de Túria.

L'acte es totalment gratuït i els interessats només han de registrar-se i automàticament li arribaran totes les dades per accedir a la reunió del pròxim dilluns.  El registre en https://www.mancomunitatcampdeturia.es/insripcion-webinar-reconstruint-territori-ayudas-conselleria-ivace/Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon