Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat i la FVMP es reuneixen i es dóna a conèixer la creació de l'oficina comarcal de projectes europeus

La Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. En la cita han participat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; el delegat de l'Àrea de Projectes Europeus de l'ens supramunicipal i regidor de Riba-roja de Túria, José Ángel Hernández; la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez; i el coordinador de Projectes Europeus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Gonzalo Albir.

La trobada ha servit per a donar a conèixer la creació de l'oficina comarcal de projectes europeus de la Mancomunitat a la FVMP. Per part seua, la FVMP s'ofereix per a realitzar un acompanyament, de suport i d'informació sobre convocatòries.

A partir d'ara, la Mancomunitat Camp de Túria ha de dissenyar un full de ruta, conèixer les convocatòries i analitzar quines iniciatives podem presentar que revertisquen en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de la comarca.

 La Mancomunitat Camp de Túria compta amb l'Observatori d'Ocupació i Empresa, òrgan consultiu de participació públic-privada on es desenvolupen 4 meses sectorials de Formació, Indústria, Comerç i Agricultura. Aqueixes trobades poden servir per a marcar projectes per a implementar en el territori.Tags: , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :