Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera inicia un programa d'activitats extraescolars i de suport educatiu per a la població escolar

Bétera:


Bétera inicia un programa d'activitats extraescolars i de suport educatiu per a la població escolar
Dimarts, Febrer 2, 2021 - 15:15
  •  Les activitats i tallers es realitzaran en aquests moments de manera online i quan la situació sanitària ho permeta es realitzaran de manera presencial.
  •  L'edat per a participar en aquestes activitats va des dels 3 fins als 18 anys d'edat.

L'Ajuntament de Bétera, a través de l'àrea d'Educació, ha elaborat un programa d'activitats extraescolars i de suport educatiu destinades a xiquets, xiquetes i joves del municipi perquè continuen gaudint de diverses activitats culturals, artístiques, educatives i d'entreteniment des de casa.
La posada en marxa d'aquestes activitats i tallers suposa contrarestar els efectes negatius que la Covid-19 està ocasionant entre la població escolar, "és una oportunitat perquè els nostres xiquets, xiquetes i adolescents es mantinguen actius en finalitzar les classes. Anime a totes les famílies de Bétera a participar d'aquestes activitats per a reforçar l'activitat educativa i combinar-la amb l'entreteniment", ha assenyalat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.
La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d'oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit.
Aquestes activitats es realitzaran fins al pròxim 30 de maig i aniran variant mensualment. A més segons afirma el regidor d'Educació, Manuel Chover, "es disposa d'un ampli catàleg d'activitats extraescolars que en un primer moment es realitzaran de manera en línia i només la situació millore i les mesures ho permeten es realitzaran de manera presencial".
Per a accedir a les activitats en línia es facilita un enllaç interactiu que permet realitzar l'activitat en el dia i l'hora programada. Per contra, les activitats que es plantegen presencialment disposen de formularis o mails d'inscripció per a quan la situació sanitària ho permeta es puguen realitzar, sempre seguint les mesures de seguretat oportunes.
Aquest programa es realitza a través d'una subvenció de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb un import total de 32.819,15 €.


Premsa Bétera
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :