Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A L'Eliana es crea una Comissió de Protecció de l'Infancia i Adolescència ha presentat el Pla contra l'Absentisme Escolar

 L'Eliana crea la Comissió de Protecció de la Infància i Adolescència

• El nou òrgan presenta el Pla Municipal contra l'Absentisme Escolar.

L'Ajuntament de l'Eliana ha constituït aquest dilluns la Comissió Municipal de Protecció de la Infància i Adolescència, creada per l'àrea de Serveis Socials amb l'objectiu de promocionar i protegir els drets d'aquest col·lectiu, així com avaluar i coordinar les actuacions de l'administració en aquesta matèria. 

La nova Comissió estarà presidida per la regidora de Polítiques Socials i comptarà amb la participació de la coordinadora de Serveis Socials, de l'inspector o inspectora educativa de la zona, un representant de la Policia Local, equips directius i personal tècnic d'orientació dels centres educatius de la localitat, personal tècnic de l'àmbit sanitari i els edils d'Educació i Joventut.

La sessió de constitució, que s'ha celebrat en línia, ha servit també per a presentar el nou Pla Municipal contra l'Absentisme Escolar, l'objectiu principal del qual és aconseguir la plena escolarització, així com reduir-ho i previndre-ho en l'etapa d'educació obligatòria, per a assegurar el desenvolupament integral i l'adaptació social de la joventut i infància.

D'altra banda, s'ha aprovat la creació d'una subcomissió tècnica amb la finalitat d'agilitar les gestions i la intervenció davant situacions d'urgència, i en el seu cas, derivar a la Fiscalia de Menors. 

La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha destacat que aquest òrgan buscarà prevaldre l'interés superior del menor i l'atenció personalitzada i individualitzada de les seues necessitats.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon