Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Es paralitza a La Pobla de Vallbona el desnonament de 21 famílies i es tramita la compra dels habitatges com a habitatges socials

Així La Pobla de Vallbona és el municipi on més creix l’habitatge social de la comarca

El parc públic de vivenda a la Pobla de Vallbona passa de 0 a 36 pisos en dos mesos Es tracta de l’operació de compra d’habitatge més gran que  al territori valencià.

Les 21 famílies que anaven a ser desnonades hui podran quedar-se als seus habitatges. Així els ho ha comunitat el Conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, i l’Alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, en la visita que han realitzat al veïnat de l’edifici de l’Argila i l’Ermita.

Les dos administracions han aconseguit la paralització del desnonament fins a que finalitze l’estat d’Alarma el pròxim 9 de maig, una paralització que pot ser definitiva amb l’acord de compra entre la Conselleria d’Habitatge i els propietaris dels pisos a l’edifici. El Vicepresident segon del consell ha anunciat la compra de 29 habitatges per un import de 1.700.000 euros, una mitjana de 58.000 euros per pis.  A estos caldrà sumar els 3 que la Conselleria que dirigix Dalmau va comprar el passat mes de desembre a la SAREB i que ara se cediran a l’ajuntament.

Es tracta de la major operació de compra de vivenda per a finalitats socials que es realitza des de la Generalitat i que farà que la Pobla de Vallbona siga el municipi de la comarca on més cresca l’habitatge públic. En dos mesos s’ha passat de 0 a 32 habitatges amb finalitat social. A estos pisos, se sumen els 4 que ha aconseguit ja l’Ajuntament de la SAREB en la borsa d’Habitatge Públic.

L’alcade de la Pobla s’ha felicitat pel treball realitzat en tan poc temps que ha permés que 21 famílies no acabaren al carrer i que ha convertit a la Pobla en un dels municipis amb més habitatge públic entre el que cedirà la Generalitat i la borsa d’habitatge local. “És una mostra que amb treball i una idea clara es pot aconseguir fer una política d’habitatge al servei dels veïns” ha afegit l’alcalde

Per la seua part, el Conseller d’Habitatge ha posat a la Pobla com a “referent en vivenda pública” i ha destacat que el que s’ha fet ací ha de servir d’exemple de com actuar en la resta del territori valencià.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :