Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Riba-roja amb el programa "Ribactiva Consolida't" estableix ajudes econòmiques d'entre 500 i 900 euros per a autònoms i pimes

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ingressarà en els pròxims dies 450.000 euros als autònoms, professionals i microempreses de la localitat que van rebaixar la seua facturació en un 50% en els mesos de març i abril passat, en ple Estat d'Alarma durant el confinament derivat per la Covid-19.

El programa “Ribactiva Consolida’t” estableix ajudes econòmiques d'entre 500 i 800 euros, en funció de determinades particularitats. Les subvencions, en concurrència competitiva, estan dirigides a sufragar les despeses corrents com els lloguers, les factures dels proveïdors, els consumibles o els subministraments entre altres dels autònoms, professionals i microempreses de la localitat que van veure reduïdes la seua facturació en un mínim del 50% citat i que servirà per a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària.  

En el cas del programa “Ribactiva Col·labora”, amb una partida de 40.000 euros, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha concedit 500 euros als autònoms col·laboradors de negocis minoristes de Riba-roja, com a compensació econòmica davant l'impacte que ha tingut la crisi sanitària i econòmica en els comerços de tradicionals i de proximitat de Riba-roja.

També es farà efectiu en els pròxims dies el pagament del programa “Ribactiva Emprén” per als autònoms i professionals del comerç minorista que van iniciar la seua activitat entre l'1 de gener i el 31 d'octubre del 2020 amb ajudes directes d'altres 1.000 euros, amb l'objectiu d'afavorir a aquells negocis que han entrat en funcionament fa pocs mesos o que puguen reobrir-los en el cas que els hagen tancats.

El mes de setembre passat, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria va abonar la primera fase de les ajudes del programa Ribactiva Impulsa’t enfocat a tots els autònoms, professionals i microempreses que es van veure abocats, per llei, al tancament total i complet dels seus negocis o establiments en virtut de l'Estat d'Alarma i, per tant, van deixar de percebre els corresponents ingressos econòmics.

D'aquesta forma, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria va concedir ajudes econòmiques, mitjançant el sistema de concurrència competitiva, a un total de 147 beneficiaris per un muntant global de 266.520 euros. En aquest cas, es van establir ajudes directes de 2.000 euros a cadascun dels beneficiaris pel tancament dels seus locals.

Després de l'anunci de les noves mesures restrictives del Consell, l'Ajuntament de Riba-roja ha convocat amb caràcter d'urgència per a demà a l'Associació de Comerciants i Professionals de Serveis de Riba-roja i a l'Associació d'Hostaleria de Riba-roja, a fi d'avançar-los el nou paquet d'ajudes directes que beneficiaran a un total de 90 comerciants del sector de l'Hostaleria, Restauració i Agències de Viatges.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat “la importància d'aquesta nova línia d'ajudes que es publicaran pròximament i que pretenen fer costat a un sector, el de l'hostaleria i restauració, juntament amb el de les agències de viatges,  que s'ha vist greument perjudicat per la pandèmia” i ha matisat, “aquestes noves mesures adoptades pel Consell són com a conseqüència de l'augment de casos de les últimes setmanes i són un gest de responsabilitat per a previndre nous contagis”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :