Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana permet obtindre el certificat d'empadronament per via telemàtica

• Els veïns i veïnes podran sol•licitar o obtindre el seu certificat d'empadronament directament a través d'internet.

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en funcionament una nova aplicació de padró que ofereix nombrosos avantatges a la ciutadania. Des d'ara, els ciutadans ja poden obtindre el seu certificat d'empadronament directament i sense esperes des de la Seu Electrònica. 

D'aquesta manera, cada veí o veïna de la localitat pot optar, entre altres tràmits, al de certificat individual, per a acreditar la seua residència habitual, o històric (també anomenat col•lectiu), per a certificar la residència de totes les persones que han constat i/o consten empadronades en un domicili juntament amb el o la sol•licitant durant un període de temps determinat.

Així, els ciutadans i ciutadanes que ja disposen de certificat digital podran obtindre-ho en el moment des de les seues cases. Per a aquells que encara no disposen d'ell, podran sol•licitar el certificat d'empadronament però hauran d'acudir a l'Ajuntament de manera presencial per a recollir-lo. En tot cas, la millora dels temps d'espera i l'agilitat del propi tràmit serà evident.

La nova Seu Electrònica és una eina imprescindible per a la realització dels tràmits administratius des de qualsevol dispositiu electrònic (ordenador, mòbil o tauleta) i les 24 hores del dia que permet, entre altres, presentar reclamacions, queixes i suggeriments, autoliquidacions, sol•licitar bonificacions o exempcions fiscals, fraccionar o ajornar pagaments o sol•licitar informes i llicències urbanístiques.

Per a aprofitar al màxim la seua potencialitat la ciutadania ha d'obtindre el certificat de signatura digital, sol•licitant-lo gratuïtament en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) situada en el Centre Sociocultural, de dilluns a dijous en horari de 9 a 13 hores.

L'edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que la facilitat d'ús de l'administració electrònica “garanteix major seguretat i transparència en les gestions, no sols amb l'Ajuntament sinó amb qualsevol altra administració”.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon