Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana adjudica més de 250.000 euros a professionals i empreses locals

El registre d'empreses de ‘l'Eliana Impulsa’ romandrà actiu durant tot l'any per a la inscripció.

L'Ajuntament de ha contractat l'any 2020 més de 250.000 euros en projectes d'obra pública a través del registre de professionals i empreses locals ‘L'Eliana Impulsa’. Aquesta bossa, creada el mes d'abril passat, tornarà a obrir les inscripcions des de hui i durant tot l'any a través de la web l’Eliana Participa, amb l'objectiu de continuar adjudicant obres menors, subministraments i serveis al sector local en els projectes públics que vaja desenvolupant el consistori. 

I és que gràcies a la primera fase d'inscripció, que va tancar al maig, l'Ajuntament ha adjudicat un total de 27 contractes entre els 68 professionals, persones autònomes i empreses de l'Eliana registrades i destinats a l'execució i redacció de xicotetes obres, subministraments de material d'oficina o ferreteria, serveis de reprografia, manteniment de climatització o reparació de vehicles municipals, entre altres.

Aquest registre és una de les quatre grans línies d'actuació del pla municipal ‘L'Eliana Impulsa’, dotat amb més de 1,2 milions d'euros de recursos propis per a mitigar els efectes de la pandèmia provocada pel COVID-19 i reactivar l'economia local. 

Les persones interessades a participar, i que encara no s'hagen donat d'alta, podran sol·licitar la seua inclusió en aquest cens empresarial per a la categoria tècnica (redacció de projectes i titulacions) o bé per a l'àrea d'obres i equipaments (execució d'obres i subministraments i especialitats). Per a qualsevol dubte o sol·licitud d'informació poden dirigir-se a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) a través del telèfon 96 275 80 30, extensions #341 i #180, o per correu electrònic a aedl@leliana.es.

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que aquesta acció se suma a les ajudes ja destinades a sufragar part de la despesa corrent, als bons de consum per a gastar en el xicotet comerç -que es reeditaran en 2021- i a la devolució i exempció de la taxa de terrasses a bars i restaurants. “Tot això amb l'objectiu d'afavorir la recuperació del teixit empresarial de la localitat fortament colpejat per la pandèmia”, ha insistit.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :