Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria inicia el dilluns les obres d'urbanització dels vials d'accés al nou institut i el col·legi de MuraL'Ajuntament de Llíria iniciarà este pròxim dilluns les obres d'urbanització dels vials perimetrals d'accés als nous centres educatius que es construiran a la localitat. Esta actuació, en l'àmbit del PAI SER-4-Camí de Mura, suposarà una inversió de 577.608 euros.

Els treballs, amb una duració prevista d'al voltant de 5 mesos, contemplen tant la segona part de les intervencions arqueològiques prèvies com les pròpies obres d'urbanització.

A causa de l'execució d'estes actuacions, es reduirà l'espai d'aparcament situat el carrer Camí de Mura. Per això, l'Ajuntament sol·licita als conductors que respecten les senyalitzacions i recomana usar els pàrquings alternatius pròxims.

En una segona fase, que discorrerà en paral·lel a la construcció del nou IES Camp de Túria, es desenvoluparà el projecte complementari d'urbanització dels vials, que ampliarà la rotonda i el tram viari del carrer Camí de Mura, a més de resoldre el desviament al camí agrícola del sector. Estes obres tenen un pressupost de 297.859 euros.

L'alcalde Manolo Civera ha recordat que estes actuacions "constitueixen el pas previ necessari per a la construcció dels nous centres educatius en la zona a través del Pla Edificant de la Generalitat".

L'Ajuntament de Llíria va adjudicar al desembre la redacció del projecte i l'execució de les obres del nou IES Camp de Túria, per un import de 9.776.196 euros i que s'iniciaran al llarg d'enguany. A més, en esta zona urbana, es construirà també el col·legi públic núm. 3, amb una inversió de més de 6 milions d'euros.

"La materialització d'estos projectes representarà un gran avanç en les infraestructures educatives del nostre municipi, perquè a més de millorar les instal·lacions en les quals estudien els nostres joves, permetrà ampliar l'oferta de places escolars i reduir així la ràtio actual per aula", ha destacat Manolo Civera.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal