Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria incorpora a més de 70 persones en l'últim mes per a fer diferents tasquesL'Ajuntament de Llíria ha contractat a un total de 76 persones, en l'últim mes, a través de diferents plans d'ocupació i formació. Totes estes contractacions han suposat una inversió d'1.169.000 euros.

La part més nombrosa de totes elles corresponen al Taller d'Ocupació i al programa Et Formem. El primer ha permés incorporar a 36 persones, durant un any, trenta de les quals rebran formació remunerada en labors de manteniment i accessibilitat del municipi a través d'una subvenció de 770.000 euros de Labora.

La iniciativa Et Formem, per part seua, consta de 24 places, entre personal del centre i alumnat, i està dirigit a persones amb dificultat d'inserció laboral, col·lectius vulnerables o en risc d'exclusió social. El programa està dotat d'una subvenció de 240.000 euros i es desenvoluparà durant 6 mesos.

L'Ajuntament també ha volgut fomentar l'ocupació juvenil, un dels sectors amb més dificultat per a la inserció laboral. Per això, ha posat en marxa diferents iniciatives. Un d'estos programes és el denominat EMPUJU, amb una subvenció de 72.000 euros i a través del qual s'han contractat a 3 joves menors de 30 anys per a un període de 12 mesos. Però, a més, des del Pla Llíria Viva també s'ha seleccionat a altres 6 joves que han finalitzat els seus estudis i que desenvoluparan les seues funcions durant 3 mesos en el consistori. Este pla, que es podria prorrogar al llarg de l'exercici, compta amb una inversió inicial de 15.000 euros.

Finalment, i com a conseqüència de l'emergència sanitària, l'Ajuntament de Llíria també s'ha acollit al programa Ecovid de la Generalitat, que li ha permés contractar a 7 persones desocupades i majors de 30 anys perquè, durant 6 mesos, participen en labors vinculades amb les necessitats sorgides per l'impacte del COVID-19. Esta iniciativa s'ha impulsat amb una subvenció de 72.000 euros.

L'edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha volgut destacar que, "gràcies al suport de Labora", el Consistori "ha pogut posar en marxa tots estos programes d'ocupació, que són una resposta per a fer front a la crisi econòmica i social generada per la pandèmia del COVID-19, amb una especial atenció als col·lectius que més es poden vore afectats per la situació actual".
 

 Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal