Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La Mancomunitat Camp de Túria programa 3 nous tallers online per al mes de gener, per a persones emprenedores

Per tant, la Mancomunitat continua donant suport a les persones emprenedores i a les empreses. De manera gratuïta per a totes elles s'han programat tres tallers online per al que queda del mes de gener.

El primer d'ells està previst realitzar-ho divendres que ve 14 de gener. El tema serà ‘Lideratge i comunicació eficaç’. Durant dues hores i a través de les noves tecnologies la coach donarà tècniques i eines perquè les persones interessades milloren les seues habilitats.

Els interessats poden inscriure's, sense cap cost, per a aquest i altres tallers a través de la pàgina web https://gestionandote.com/agencia/campdeturia o si necessiten més informació poden contactar en el número de telèfon 962798150 Ext. 2.

Per al pròxim 21 de gener, aquesta vegada de 09:30 a 11:00h, un dels tècnics d'empresa ensenyarà als assistents la Gestió Laboral I: Remuneració i cotització. En aquest taller de professionalització es pretén transmetre els coneixements necessaris per a l'aplicació correcta d'una retribució o remuneració dels recursos humans de l'empresa. En la gestió diària d'un negoci, la remuneració dels recursos humans i la seua posterior cotització implica obligatòriament saber a on he de dirigir-me i com he de dirigir els meus recursos. Per a d'aquesta forma triar de manera eficient la distribució d'aqueixa remuneració, que transforme a l'empresa en més competitiva tant en els seus aspectes econòmics com en l'aspecte de l'organització dels recursos humans.

I el 28 de gener s'ha programat un altre taller impartit per la tècnica de coaching de la Mancomunitat. ‘Claus per a negociar amb èxit’, durant dues hores s'aprofundirà perquè les persones assistents coneguen recursos que puguen aplicar en les seues negociacions.

A més, l'Acord Territorial d'Ocupació continua atenent de manera individual a les persones desocupades i s'han organitzat itineraris d'emprenedors/as. Si estàs cercant treball o necessites una espenta per a fer realitat la teua idea de negoci no el dubtes i contacta en el 962798150 Ext.2. Estaran encantats d'ajudar-te.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :