Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de Riba-roja felicita per unanimitat a 33 alumnes premiats per Conselleria d'Educació amb l'excel·lència

L'ajuntament reconeix el treball i esforç dels estudiants 

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus grups polítics una felicitació als alumnes de la localitat que han rebut els premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2019-2020. La felicitació del ple ha comptat amb el suport del tots els partits polítics, l'equip de govern del PSPV, el Partit Popular, Ciutadans, Compromís, l’Esquerra, Podem Riba-roja Pot i Vox. 

El consistori reconeix i lloa públicament l'esforç, el treball i els excel·lents resultats que han obtingut els citats estudiants de Riba-roja de Túria que van obtindre al llarg del passat curs acadèmic. Les felicitacions es dirigeixen als 13 alumnes dels centres educatius de primària i secundària d'aquesta localitat que han rebut els premis extraordinaris. 

El ple reconeix, a més, els resultats d'excel·lència de la resta d'estudiants del cicle de batxillerat de la localitat que s'han fixat en un total de 20 alumnes, de manera que el global d'alumnes està xifrat en 33 alumnes. D'aquesta forma, el ple municipal de Riba-roja de Túria lloa i reconeix els mèrits i l'esforç de la totalitat dels alumnes del municipi. 

El text confirmat per l'ajuntament destaca que aquest reconeixement “és un orgull per a la corporació pel reconeixement dels seus mèrits i animar-los perquè continuen en la mateixa línia de “aprenentatge, la cultura i el món del coneixement” així com un altre reconeixement a tots els equips docents educatius que han sabut infondre'ls els citats coneixements. Aquest reconeixement públic de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria s'afig a uns altres que en mesos precedents s'han efectuat en l'àmbit de l'esport de la localitat, no sols en l'aspecte global sinó també en l'individual, especialment en l'atletisme i la pilota valenciana. 

D'aquesta forma es feliciten els alumnes de primera Irene Lara Camp de Túria, Alba´Faulí del Cervantes, Alexia Chica i María Luas en Eres Altes, Empar García i Héctor Velasco en l'Escoto i, finalment, Marta Campos en la Nostres Senyora de l'Asunción. En educació secundària ha sigut guardonada Martina Ferrer i Sara Sant Joan de l'Asunción, Yaiza Canut, Laije Ji i Laiqian Ji del Quint i Seila de la Creu del Pla de Nadal. 

El ple també ha fet extensiva la seua felicitació en el programa de reforç de quart d'Això a Sandra Vargas, José María Manrique de l'Asunción en el cicle formatiu de grau mitjà, en el grau superior a Juan Jesús López i Sandra Muñoz i Cristian Rodríguez de l'Asunción. En els graus del batxillerat s'ha fet un reconeixement a Andrea Cabeza i Aitana Barquero del Pla de Nadal. 

Del col·legi el Quint s'han felicitat a Leyre Castro, Sandra Chilet i Ariadna Sant Joan i, finalment, Amani Gharbi, Eva Patiño i Alexandra Ramos amb matrícula d'honor. En el col·legi de l'Asunción cal assenyalar a Raquel Folgado, Ana Gallach, Arturo Galisteo, Nuria Lahiguera, Clara Martí, Pablo Perles i María Tortajada, tots ells per la seua excel·lència acadèmica. 

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha assenyalat que aquests reconeixements públics cap a tots els alumnes dels col·legis de la localitat “han de ser un al·licient i un motiu més perquè tots ells continuen en la mateixa línia d'esforç i treball realitzat durant el passat curs acadèmic en un moment caracteritzat per unes circumstàncies molt determinades”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon