Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Pla Resistir del govern autonómic invertirá a L'Eliana 750.000 euros entre les seues pimes i autònoms

L'Ajuntament s'adhereix a les ajudes de la Generalitat amb una aportació de municipal de 112.152 euros.

L'Ajuntament de l'Eliana s'ha adherit al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, gràcies al qual es repartirà un total de 747.682 euros entre els sectors més afectats com l'hostaleria, la hospedería, les activitats turístiques, l'oci nocturn, les activitats artístiques i les activitats esportives i d'entreteniment, per a pal•liar les conseqüències de la pandèmia. 

D'aquesta manera el govern autonòmic invertirà, a través de les ajudes parèntesis, el 62.5% de l'import total, amb 467.301 euros, mentre que la Diputació contribuirà amb el 22,5%, és a dir, 168.228 euros i el Consistori amb altres 112.152 euros, o el que és el mateix el 15% del total. 

Tal com recull el decret, es concediran 2.000 euros a cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors, i d'altra banda una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre i persones treballadores autònomes i aniran dirigides a cobrir despeses corrents de l'activitat des d'abril de 2020.

Aquestes ajudes complementaran a les concedides a través del Pla Impulsa de l'Ajuntament en 2020 i contribuiran a reforçar els sectors greument afectats per aquesta situació d'emergència, evitant la deterioració del teixit empresarial i ajudant a conservar l'ocupació local.

Tal com ha explicat l'alcalde, Salva Torrent, l'Ajuntament s'ha posat ja a treballar per a publicar les bases de la convocatòria, que estaran a punt en les pròximes setmanes i es donaran a conéixer a tots els interessats a través dels diferents canals municipals. “La previsió en els Pressupostos de 2021 d'una partida de 150.000 euros per a ajudes directes al comerç ens ha permés adherir-nos des del primer dia al Pla Resistir, amb l'objectiu que les ajudes estiguen com més prompte millor en les butxaques dels afectats”, ha destacat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon