Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera destinarà les ajudes de l'IVACE a la millora de les infraestructures i serveis del Parc Empresarial l'Horta Vella




Bétera destinarà les ajudes de l'IVACE a la millora de les infraestructures i serveis del Parc Empresarial l'Horta Vella

  •  Totes aquestes millores suposen augmentar la competitivitat de les empreses ja assentades i un atraient més per a la implantació de nous negocis.

 

L'Ajuntament de Bétera va acordar en sessió plenària celebrada el 25 de gener la participació en les ajudes convocades per l'Institut de Competitivitat Empresarial (IVACE) destinades a la millora, modernització, i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per al 2021. En total Bétera destinarà 200.000 € amb els quals millorarà tant les infraestructures com els serveis del Parc Empresarial l'Horta Vella.

Les actuacions sol·licitades es concreten en actuacions que milloren la mobilitat urbana, amb la implantació d'un carril bici, mitjanes d'eficiència energètica que comportarà millora d'enllumenat públic, millora de zones verdes i implantació d'aquestes, així com millores dels vials, voreres i accessos del Parc Empresarial l'Horta Vella.

L'Alcaldessa, Elia Verdevio, ha destacat que "aquestes actuacions suposen una millora en les infraestructures i serveis del Parc Empresarial l'Horta Vella, que contribueix a millorar la imatge d'aquesta àrea industrial fent-la més atractiva per a la implantació de noves empreses així com la consolidació de les ja existents".

Amb aquestes inversions el Parc Empresarial l'Horta Vella va complint els requisits necessaris per a millorar la seua qualificació en la classificació de parcs industrials de la Comunitat Valenciana, que es categoritza en funció de les infraestructures i serveis amb els quals compte, tal com ve establit en la Llei d'àrees industrials. És important assenyalar també, que es tracta d'actuacions relacionades amb la mobilitat urbana i desenvolupament sostenible.

"Aquestes actuacions es realitzen atenent les propostes de millora presentades per l'Associació d'Empresaris de Nàquera, Moncada, Bétera i Alfara (AEMON), amb les quals el Consistori treballa braç a braç", ha assenyalat el Regidor d'Indústria, Joaquín Gómez.

 



Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon