Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Bétera amplia les mesures municipals front a la Covid-19 en jardins, esport, mercats i cultura

  Tancament i precintat de l'accés al públic als parcs i jardins del municipi. Ha suspés la cessió d'espais municipals per a reunions i activitats de tota mena a fi d'evitar les aglomeracions. I també a la Biblioteca se suspén tota l'activitat presencial excepte el servei de préstec de llibres.

En referència a l'activitat cultural, se suspenen totes les activitats culturals de l'Auditori i de la Casa de la Cultura i es tanquen les instal·lacions culturals i turístiques així com se suspenen les visites organitzades per la regidoria de Turisme i Drets Socials.

En l'àrea d'Esports, es decreta el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals i queden en suspens les autoritzacions d'entrenament i competició de clubs esportius conveniades amb l'Ajuntament. Així com també se suspén qualsevol tipus d'activitat extraescolar no municipal que precise d'autorització de l'Ajuntament per a la seua realització.

A més el Mercat dels dimarts redueix el seu aforament al 50% de les seues parades. I el Servei d'Informació i Atenció a la Ciutadania continuarà prestant els seus serveis tant en l'edifici de l'Ajuntament com en l'edifici d'Urbanisme a través de cita prèvia.

Aquestes mesures entraran en vigor a les 00.00 d’este dimecres dia 13 i fins el pròxim dia 31 de gener

 Aquestes mesures complementen a les ja establides per la Generalitat Valenciana.

 Les mesures entraran en vigor a les 00:00h del dimecres 13 i fins el pròxim dia 31 de gener

Aquest mateix matí s'ha convocat una reunió d'urgència a la qual han acudit l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de membres de l'equip de Govern així com representants de la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i del Centre de Salut de Bétera a fi de fer balanç de la situació actual i de dirimir l'escenari futur que segons les xifres es preveu complicat i les mesures se prenen davant l'empitjorament de la situació sanitària en el territori valencià i en previsió de l'augment de casos en el municipi, 

Fruit d'això, l'equip de Govern ha decidit establir les mesures extraordinàries, excepcionals i de competència municipal que se sumen a les ja establides per la Generalitat Valenciana i que pretenen salvaguardar al màxim la salut de la ciutadania així com previndre un augment de casos entre la població.

Al seu torn, l'Ajuntament ha fet una nova crida a la responsabilitat individual, la prudència i el sentit comú, “per a posar el nostre granet d'arena i frenar els contagis. Demane un nou esforç a la ciutadania perquè col·laboren, es queden a casa, eviten desplaçaments innecessaris, isquen únicament per a l'imprescindible i eviten al màxim els contactes socials”, ha conclòs Elia Verdevío.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :