Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria obri la votació per a triar el nou disseny de la plaça Major

Llíria:

El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria ha presentat les quatre propostes sobre les quals la ciutadania de Llíria podrà triar per a la futura remodelació de la plaça Major i el seu entorn.

A partir d'ara, els veïns i veïnes podran votar fins al pròxim 10 de gener de 2021 el seu disseny favorit. Totes les persones empadronades a Llíria majors de 16 anys tindran opció de donar el seu vot fins a un màxim de tres propostes.

A més de forma telemàtica en https://lliria.governalia.es/, l'Ajuntament també habilitarà urnes físiques per a facilitar la participació. Una d'elles se situarà a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on igualment es podran visualitzar les quatre propostes en panells informatius.

García ha animat a tota la ciutadania a "participar en este procés d'elecció, pioner a la localitat, on s'han presentat diferents propostes que van des de la conversió en zona de vianants total de l'espai fins a la reordenació urbana i viària que emfatitze i ressalte els elements patrimonials que hi ha a la plaça, com són Ca la Vila i l'església de l'Assumpció. Totes les propostes incideixen en la necessitat de donar prioritat al vianant sobre el vehicle, recuperant nous espais per a l'oci i el comerç".

Una vegada finalitzat el procés participatiu, l'Ajuntament de Llíria procedirà durant l'exercici de 2021 a la licitació del projecte bàsic de tot el conjunt i el d'execució d'una de les fases d'urbanització, la que es referix a l'entorn de Ca la Vila i de les oficines consistorials.

 ** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon