Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria inicia les actuacions de regeneració del Parc de Sant Vicent amb una inversió de 122.100€

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria donarà inici en els pròxims dies a les actuacions de regeneració del Parc de Sant Vicent, un projecte que suposarà una inversió de 122.100 euros.

Per este motiu, la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató, ha informat que "es limitarà l'accés de manera gradual a les àrees del parc on es facen els treballs, per a evitar molèsties als visitants i crear un entorn segur de treball".

Seguint el que s'estableix en el Pla de Seguretat i Salut, cada zona es delimitarà abans d'iniciar els treballs i una vegada acabats es tornarà a permetre l'accés, repetint el procediment en la següent àrea.

Per això, l'Ajuntament recorda als usuaris que en tot moment s'han de respectar els recintes delimitats i senyals, així com les instruccions dels operaris.

Esta actuació, amb termini d'execució previst de 6 mesos, intervindrà sobre els oms més afectats per grafiosi, que seran substituïts per varietats resistents, realitzant al mateix temps tractaments per a preservar els exemplars sans o poc afectats.

També es realitzarà una clarida a la zona de la pineda, retirant els exemplars menys vigorosos o malalts, per a deixar espai per al creixement dels millors, permetent el desenvolupament sa i natural de la massa arbòria.

La regeneració inclou la  revegetació de la ribera del llac, creant bancals naturals que evitaran la pèrdua de sòl, amb arbratge de ribera així com arbustos autòctons amb fruits que ajudaran a atraure a la fauna silvestre.

A més d'estes actuacions ambientals, el projecte contempla la creació d'un parc de cal·listènia i la remodelació del parc infantil, així com la reconstrucció de diversos murs del canal.
 ** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon