Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana triarà el desig més original d'entre les propostes per a Nadal enviades per xics i xiques d'entre 12 i 16 anys

 L'Ajuntament busca entre la joventut el seu millor desig per a fer-ho realitat aquest Nadal

• La iniciativa triarà la més original d'entre les propostes enviades per xics i xiques d'entre 12 i 16 anys.

La regidoria de Joventut busca el millor desig elianer per a aquest Nadal amb l'objectiu de fer-lo realitat. Per a això conviden a xics i xiques amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys a realitzar un dibuix, o bé una fotografia, per a mostrar el seu anhel més profund en aquestes festes. En la mesura dels possible, l'àrea de Joventut posarà tots els seus mitjans a l'abast per a complir el més creatiu i original d'entre tots els rebuts.

Per a això, els interessats han d'enviar la seua proposta abans del pròxim dilluns, 14 de desembre, al correu electrònic portadanadalenca@gmail.com.

El regidor de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, ha convidat als i les joves de l'Eliana a participar en la iniciativa que busca celebrar un Nadal més humà després d'un any especialment complicat per a molts d'ells. “Aquell que envie el més diferent i excepcional veurà el seu somni complit, perquè les il·lusions en moltes ocasions sí que es poden fer realitat”, ha explicat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon