Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: La tradicional cavalcada de Reis serà substituïda per trobades amb Les seues Majestats en cada barri de la localitat

 El Nadal arribarà a tots els racons de l'Eliana, encara que la crisis sanitaria 

Els xiquets i xiquetes de l'Eliana no podran gaudir aquest any de la tradicional cavalcada de Reis que ha hagut de ser anul•lada per a evitar les aglomeracions que comporten habitualment aquest tipus d'actes. No obstant això, la regidoria de Cultura Festiva ha planejat una alternativa per a celebrar la nit més especial de l'any. Per a això, ha acordat amb Ses Majestats una trobada més personal en cadascun dels barris de la localitat.

En aquest sentit, el consistori ha començat aquesta setmana a remetre una postal explicativa a cada menor empadronat que recull el detall de com serà l'arribada dels Reis a l'Eliana el pròxim 5 de gener. D'aquesta manera hauran d'acudir al punt de trobada més pròxima a la seua casa, entre les 17 i les 19 hores, i entregar la invitació per a recollir de mans d'un dels monarques, Melcior, Gaspar o Baltasar, el seu merescut regal. 

Les 8 zones en els quals s'ha dividit la localitat estan dissenyades per a evitar les multituds i acollir als menuts i les menudes en els punts a l'aire lliure més pròxims a les seues residències. 

El sobre que rebran inclou, a més, una carta per a escriure els seus desitjos que poden depositar en la bústia real produïda per un artista faller local i que està situat en les porxades de l'Ajuntament. Aquesta acció vindrà a substituir a la tradicional vesprada dels Patges, que també s'ha vist suspesa davant la pandèmia de la Covid-19.

Per a commemorar una data tan significativa, Ses Majestats conviden en la missiva també a celebrar, a partir de les 19 hores, una Gran Cavalcada Reial a les seues cases amb els objectes i regals que desitgen i compartir les seues fotos etiquetant a @lelianagram o amb l'etiqueta #CavalcadaDesdeCasa en Instagram.

L'edil de Cultura Festiva, Enrique Martínez, ha explicat que, malgrat els canvis que s'han hagut de realitzar per a ajustar-se a la realitat actual, tant la il•lusió dels menors com la seua salut estan garantides. “Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la localitat carregats de regals i felicitat per a complir, especialment amb els elianers i les elianeres més menudes, en aquest merescut any en què han resistit amb aplom i valentia aquesta inaudita pandèmia”, ha conclòs.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon