Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alumnat de l'Escola d'Art i Superior de Disseny proposaran diversos usos per a l'edifici de l'antic Escorxador de Bétera

Bétera:


  •  L'Ajuntament busca plantejar nous i funcionals usos per a aquest espai i alhora, contribuir en l'aprenentatge i donar l'oportunitat a l'alumnat de treballar en un edifici real.
  •  En l'actualitat aquestes instal·lacions alberguen la Ràdio Municipal així com també el Taller Municipal de Ceràmica.

 

El Consistori de Bétera ha arribat a un acord amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València perquè facen diverses propostes d'ús de l'edifici de l'antic Escorxador. "Quan vaig entrar a la regidoria vaig fer una valoració de tots els edificis municipals i em va agradar la idea de fer partícips a alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny per a replantejar i fer més funcionals els edificis existents. Enguany s'ha materialitzat aquesta proposta i l'edifici que han triat per a elaborar els seus projectes és l'antic Escorxador", ha explicat la regidora d'Edificis Municipals, Eva Martínez.

D'aquesta manera, l'àrea d'Edificis Públics ha posat a la disposició de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics aquest espai perquè valoren, a través de diferents projectes, l'optimització i viabilitat de nous i millors usos i tal com ha indicat la regidora d'Edificis Municipals "traure el seu potencial i bellesa".

Per això, aquest edifici municipal ha congregat a més de 80 alumnes de l'Escola d'Art Superior de Disseny de València els qui, per tandes i sempre complint amb les mesures sanitàries establides, han accedit a les instal·lacions per a conéixer-les de primera mà i així poder treballar en el seu treball final dels seus Estudis Superiors de Disseny d'Interiors.

Aquests 80 alumnes s'han distribuït en cinc grups dirigits per diferents professors per a, metre i càmera de fotos en mà, començar a treballar in situ en projectes que es triaran a través de tres propostes que faça l'equip docent conjuntament amb el Consistori. Per a aquest fi, des de l'àrea d'Edificis Municipals s'ha facilitat tot tipus d'informació rellevant, històrica i de tradició sobre el municipi. La importància dels Alfàbegues ha sigut un dels tants exemples que s'ha posat en comú perquè es considere i valore a l'hora de triar els usos.

L'Ajuntament de Bétera també pretén que aquests projectes s'exposen al públic i així sotmetre'ls a un procés de participació ciutadana. "Sens dubte és una col·laboració molt beneficiosa tant per als veïns i veïnes, com per al Consistori i per a l'alumnat, que tindrà la possibilitat de treballar en un edifici real on aplicar tot l'aprés a les aules", ha conclòs Eva Martínez.


Bétera
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon