Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

L'Ajuntament de Llíria instal·la sensors d'aforament i desinfecció en els edificis públics

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria ha adquirit un total de 6 tòtems sensors de control d'accés i desinfecció per a situar-los en els edificis municipals. Estos aparells s'han instal·lat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, Ca la Vila, Multiusos-Serveis Socials, Pavelló Pla de l'Arc, Espai Jove i la seu de la Policia Local.

Cadascun d'estos tòtems, situat a l'entrada de les dependències municipals, disposa de termòmetre per càmera tèrmica i sensor de temperatura i humitat, dispensador desinfectant per a mans i calçat, a més d'un dispositiu de comptatge de les persones que accedixen a les dependències, que oferix control de l'aforament i garantix que no se supere el número màxim de capacitat de la instal·lació.

Una vegada la persona usuària es puja a l'aparell, la càmera tèrmica i el sensor de temperatura fan el mesurament i en la pantalla s'indica la temperatura corporal. Si esta és inferior a 37'5 graus, s'encén una llum verda per a poder passar, i en el cas de ser superior, la llum és roja i apareix un missatge d'avís que no es pot entrar a l'edifici. Igualment, cada persona és registrada i se sap a cada moment quantes estan en la instal·lació.

La regidora de Serveis, Fina Torrijo, ha destacat que estos tòtems "contribuiran a garantir la seguretat dels veïns i veïnes, així com de personal municipal, que accedixen als edificis municipals, dins de les mesures de prevenció enfront del COVID".

A més, "estos aparells es poden traslladar a altres recintes públics, quan siga necessari per l'afluència de persones, per a controlar l'aforament i la desinfecció". Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :