Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca el II Concurs d'adorn de balcons, façanes i aparadors comercials


L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Comerç, ha convocat la segona edició del Concurs d'engalanament de balcons, façanes i aparadors comercials.

L'edil de l'Àrea, Joanma Miguel, ha assenyalat que el departament amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria "promou de nou esta iniciativa per a oferir una imatge de la ciutat més acollidora i atractiva durant les festes nadalenques, que servisca també d'element dinamitzador per al comerç local".

Per això, ha animat a tota la ciutadania i establiments comercials "a participar en esta activitat i canviar l'ànim actual per una imatge d'una Llíria viva".

Els premis del concurs es dividixen en tres categories: per a aparadors comercials; millor façana, balcó o finestra de particulars; i guardó col·lectiu de comunitats veïnals, associacions, col·legis, etc.

Cada modalitat inclou diversos premis econòmics en targetes de compra per a canviar en els establiments adherits com a col·laboradors. En la web municipal està disponible el formulari per a apuntar-se a la campanya si no es va fer prèviament en la campanya de bons comerç.

Igualment, les inscripcions per a participar en el concurs estaran obertes fins al pròxim 13 de desembre. Estes es poden realitzar en el formulari que està disponible en el tauler d'anuncis de lliria.es junt amb de les bases del certamen.



 

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon