Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera obri el termini per a la presentació de sol·licituds del seu Pla d'Ocupació Local

Bétera:


  •  El Consistori contractarà 37 veïns i veïnes que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici del municipi.
  •  Les categories laborals oferits corresponen a 28 llocs d'Operari/a – Peó de Serveis Múltiples, un lloc de Lampista, dos llocs de Xofer, un lloc d'Operari/a – Peó DE Magatzem i cinc llocs de Conserge.

 

L'Ajuntament de Bétera ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a accedir al Pla d'Ocupació Local que començarà demà i que estarà obert fins als cinc dies hàbils següents.

Baix els objectius de promoure l'ocupabilitat, oferir oportunitats laborals i potenciar la qualificació, les competències personals i la motivació dels veïns i veïnes de Bétera, el Consistori ha posat en marxa aquest Pla d'Ocupació Local per a la contractació de 37 persones durant sis mesos a jornada completa.

"Continuem impulsant polítiques municipals en matèria econòmica i laboral que beneficien a la nostra ciutadania. Volem donar cobertura a les famílies de Bétera que pitjor ho estan passant en aquests moments i així oferir l'oportunitat d'obtindre una experiència laboral que millore les seues expectatives de reinserció en el mercat laboral", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio.

Les categories que es cobriran en aquest Pla d'Ocupació corresponen a Operari/a – Peó de Serveis Múltiples, Conserge d'edificis, Operari/a – Peó de Magatzem, Operari/a – Peó Conductor i Operari/a – Peó de Lampisteria. Els treballs a exercir en aquest Pla contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici de tots els veïns i veïnes de la localitat.

Les bases per a accedir ja estan disponibles en la pàgina web de l'Ajuntament, www.betera.es, així com també en el tauler d'anuncis municipal.

Aquest Pla d'Ocupació local pretén, tal com ha assenyalat la regidor d'Ocupació, Mónica Martín "donar resposta als veïns i veïnes amb majors dificultats d'accés laboral en el municipi i per a això, hem realitzat una inversió total en ús de 407.190,25€".


Bétera
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon