Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La situació epidemiològica fa que l'Eliana avance l'horari de tancament dels seus parcs municipals

 La Policia Local alça quatre actes en la setmana del 21 al 27 de desembre.

L'Ajuntament de l'Eliana ha acordat avançar l'horari de tancament a l'ús públic de tots els parcs municipals, a partir d'aquest dilluns 28 i fins al pròxim 18 de gener. D'aquesta forma, s'avança de les 22 a les 19 hores la seua clausura i es manté fins a les 6 del matí durant tots els dies de la setmana, sense perjudici de la seua possible revisió i revocació o pròrroga en funció de la situació epidemiològica.

Aquesta mesura es produeix amb l'objectiu de reduir l'impacte de la pandèmia en llaures a una acció de protecció de la salut i seguretat de la ciutadania, especialment la dels i les joves.

A més, la Policia Local ha reforçat el seu operatiu per a aquestes festes nadalenques amb 6 agents en cada torn, tres vehicles de patrulla i la cooperació de la Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil.

L'àmplia presència de cossos i forces de seguretat ha aconseguit reduir, la setmana del 21 al 27 de desembre, a quatre les actes alçades. Dos s'han dirigit a establiments públics per l'incompliment de l'aforament permés superant el 30%, una a un jove per incomplir el toc de queda i una detenció a un altre jove, de 22 anys, per presumpte delicte de robatori en interior de vehicle i atemptat a un agent de l'autoritat.

L'alcalde, Salva Torrent, ha insistit en la necessitat de complir les normes per a superar les preocupants dades actuals, especialment entre la població estudiantil que gaudeix, amb restriccions, de les seues vacances de Nadal i la implicació de la qual és necessària perquè a la volta no es produïsca una quarta ona.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon