Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Sant Silvestre Solidària de Llíria serà este any virtual



L'Ajuntament de Llíria ha presentat hui una edició especial de la seua tradicional carrera popular de la Sant Silvestre 2020. Davant l'actual situació sanitària, el consistori ha optat per celebrar una activitat solidària i virtual durant tota una setmana, del 22 al 29 de desembre.

La campanya, organitzada per les regidories de Comerç i Esports, compta també amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i Caixa Popular.

La iniciativa pretén animar a la ciutadania a penjar els seus vídeos i fotos fent esport durant aquesta setmana en les xarxes socials amb l'etiqueta #LliriaVivaEnForma. A més, el dimarts 29 de desembre, entre les 17.00 i 20.00 hores, s'instal·larà un arc de la carrera en la plaça Major perquè els veïns i veïnes puguen fotografiar-se també passant per ell.

Igualment, s'ha posat a la disposició dels qui desitgen col·laborar uns dorsals solidaris al preu de 1euro que anirà íntegrament destinat a l'Associació Pentagrama, que vela per la millora de la qualitat de vida de persones amb malalties mentals. Estos dorsals es poden adquirir en els establiments locals Drogueria Mari, La Bolsería de Partidors, Viajes Llíria, Twinner Edeta Running i Sport Moros.

D'esta manera, i dins de la campanya Llíria Viva, la intenció és que la tradicional carrera que es realitza cada any per estes dates no es quede sense celebrar i, adaptant-se a les noves circumstàncies, es mantinga l'esperit de la prova: l'esforç, la constància, superació i la solidaritat com a principals valors conductors de l'esport, que també són un model per a afrontar la situació actual des de la unió.

El col·lectiu que rebrà les aportacions de les persones participants és l'Associació Pentagrama, una entitat social i sense ànim de lucre que naix l'any 2013,  amb el ferm compromís d'ajudar i donar suport al Programa de Rehabilitació Psicosocial per a Malalts Mentals de l'Ajuntament de Llíria, perquè estes persones puguen aconseguir el major grau possible d'integració i normalització en la societat, evitant l'aïllament, reduint el nombre d'ingressos hospitalaris i augmentant per tant, el nivell de qualitat de vida de les seues usuàries.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon