Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat demana la incorporació de Gàtova i Marines al Pla Director del Carraixet

Amb una reunió de la Diputació.i la Mancomunitat Camp de Túria

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va mantindre ahir matí una reunió de treball amb la vicepresidenta primera de la Diputació de València i responsable de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, María Josep Amigó; i amb la diputada de Mancomunitats, Dolors Gimeno.

Entre altres assumptes han tractat la necessitat d'incorporar al Pla Director del Carraixet als municipis de Gàtova i Marines. El Pla Director del Carraixet és un instrument d'adaptació al canvi climàtic que permetrà la creació d'un corredor verd des de la Calderona fins al mar.

 “Donat el barranc del Carraixet discorre pels municipis de Camp de Túria de Gàtova i de Marines, crec en la necessitat que aquests dos pobles formen part també del pla”, ha indicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

La Diputació de València defensa que el barranc és un element estructurant que permet connectar i donar visibilitat a gran part dels paisatges i recursos que formen part de la zona nord de València: des de la seua capçalera, en la Calderona, fins a la seua final, a la Plana, caracteritzada pel regadiu citrícola de l'horta. Tot això passant també per un nodrit mosaic de pobles, que representen un alt nivell patrimonial. “Per això, és necessari que es tinga en compte també als municipis de Gàtova i Marines”, ha recalcat Celda. Des de la Diputació s'han mostrat partidàries de sumar a aquests municipis al Pla Director del Carraixet.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon