Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La campanya Uneix-te al Comerç Actiu de les associacions de comerç de Camp de Túria comença huí

.

“UNEIX-TE A COMERÇ ACTIU CAMP DE TÚRIA”

A partir d'avui comença la campanya Uneix-te a Comerç Actiu Camp de Túria. Una campanya que neix de la col•laboració de la **Mancomunitat Camp de Túria i de les 17 associacions de comerç, empresaris i artesans de la comarca Camp de Túria. Els comerços de proximitat han unit les seves forces i han creat aquest missatge comú, dins d'una identitat integradora per a amplificar el seu missatge d'identitat i unitat.

La finalitat de la campanya és donar a conèixer Comerç Actiu als comerços no associats, buscant promoure l'associacionisme i transmetre els valors que caracteritzen aquesta marca. Comerç Actiu és comerç de proximitat. Els pobles, barris i carrers no serien el que són sense els seus comerços. Són part del veïnat, són l'ànima del poble, són de tota la vida. Són part de la identitat del Camp de Túria.

Aquesta acció s'emmarca dins de les accions que ha realitzat la Mancomunitat Camp de Túria amb els comerços de la comarca, com són el lliurament de material higiènic sanitari i el finançament de la campanya “Gràcies” que es va poder veure en tanques publicitàries de la comarca.

El projecte Reconstruint Territori, del Departament de Promoció econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria està finançat per Labora i neix arran de l'Acord Territorial per l'Ocupació, en el qual estan inclosos tots els agents publico privats que influeixen en el desenvolupament socioeconòmic de la comarca. Gràcies al desenvolupament del treball d'aquest projecte ha estat possible que la marca Comerç Actiu siga una realitat.

La campanya “Uneix-te a Comerç Actiu” ha estat finançat per la Xarxa AFIC (Agències per al Foment de la Innovació Comercial) és un instrument a través del qual la Generalitat, en col•laboració amb l'Administració local, impulsa el procés de modernització i ordenació del comerç local.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon