Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els tallers municipals de diversitat funcional realitzaran activitats musicals en la Primitiva de Llíria

Llíria:

La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, i el president de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, José Luis Pérez, han signat hui un conveni de col·laboració per a desenvolupar activitats conjuntes entre els col·lectius que depenen de Serveis Socials i l'escola de la societat musical.

Amb este acord, les persones usuàries dels diferents programes municipals de diversitat funcional, podran participar en els serveis musicals oferits de manera gratuïta per l'Escola de Música del Clarín.

El professorat del centre impartirà tallers de música i moviment, musicoteràpia i cant coral. Les activitats, que es realitzaran en les pròpies instal·lacions de la Primitiva, dedicaran una hora setmanal per a cada col·lectiu: Centre Ocupacional, Pentagrama, i tallers d'Alzheimer i Memòria. 

La regidora Vallivana Murgui ha volgut agrair a la societat musical "este nou servei col·laboratiu que ha posat a la nostra disposició, perquè es vegen beneficiades les persones usuàries d'estos programes, i que podran disfrutar així d'una nova activitat que afavorisca el seu desenvolupament cognitiu i integració social a través de la música".  
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon