Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El conseller Rafael Climent i l'alcalde Manolo Civera visiten les instal·lacions d’AOM a Llíria

Llíria:

El conseller d'Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafael Climent, i l'alcalde Manolo Civera han visitat hui, acompanyats per directius de l'empresa, les instal·lacions d'Advanced Organic Materials (AOM) en el Polígon de Carrasses de Llíria.

També ha participat en la reunió de manera telemàtica des de l'Argentina, el director general d'AOM, Alejandro Abad, qui ha exposat els ambiciosos plans d'expansió que la firma té previst desenvolupar pròximament a la capital del Camp de Túria.

Este productor líder mundial de materials especialitzats de tocoferols naturals, vitamina E i fitoesterols, és una de les noves empreses que s'han instal·lat en este sector industrial i la planta de la qual, que ja estarà operativa, realitzarà les operacions de manufactura per a proveir al mercat europeu.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat "la importància de l'arribada d'esta companyia al nostre municipi, que es convertix en l'eix estratègic de distribució de la seua producció entre l'Argentina i Europa, tenint en compte a més que és pionera mundial en el reaprofitament dels olis, en un clar exemple d'economia circular".

AOM és un fabricant d'ingredients naturals derivats d'olis vegetals. Les seues línies d'antioxidants i nutrició aporten un alt nivell de protecció i fortificació a una gran quantitat de productes i a diverses indústries de l'alimentació, farmàcia o cosmètica mundialment reconegudes.

"La presència d'esta nova firma a Llíria constata la capacitat del Polígon de Carrasses per a atraure inversions a la ciutat, amb empreses que són també molt innovadores i que situen al sector industrial en el nostre gran motor econòmic i de generació d'ocupació", ha manifestat el primer edil.
 

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon