Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A través dels programes EMPUJU i ECOVID troben treball 12 veïns i veïnes de L'Eliana

Treballaran des d'aquesta setmana a temps complet durant els pròxims mesos en diferents departaments municipals.

Un total de 12 veïns i veïnes de l'Eliana han començat a treballar hui a l'Ajuntament a través dels programes EMPUJU i ECOVID, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral, d'una banda, de joves menors de 30 anys i, per un altra, de persones majors de 30 aturades com a conseqüència del Covid-19. Tots ells desenvoluparan les seues activitats professionals a jornada completa en diferents departaments municipals entre 6 i 12 mesos.

El consistori ha rebut una subvenció de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació de 24.000 euros per a la contractació de persones de, almenys, 30 anys d'edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la pandèmia mitjançant el Programa d'Iniciativa Social ECOVID. D'aquesta manera 7 persones han sigut contractades durant sis mesos a jornada completa. En concret es tracta d'un tècnic superior administració de sistemes informàtics en xarxa, dues auxiliars administratives, dos mantenidors d'instal·lacions esportives i dos pintors.

Per part seua, el programa EMPUJU 2020 per a la contractació de 5 joves en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil ha rebut de LABORA un total de 40.195 euros en règim temporal i a jornada completa durant un any. Així s'han incorporat en els diferents departaments municipals una mestra d'educació primària, un tècnic superior administració de sistemes informàtics en xarxa, una auxiliar administrativa, un conserge i un tècnic en sistemes microinformàtics.

Tots dos programes es realitzen amb aportació municipal del pressupost de despeses de l'àrea de Polítiques d'Ocupació per a l'ampliació del nombre de contractes, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de beneficiaris i beneficiàries elianeras.

L'alcalde, Salva Torrent, que no ha pogut oferir-los a causa de la pandèmia una recepció oficial com és habitual, els ha volgut traslladar la seua benvinguda “i convidar-los a conéixer des de dins els diferents serveis de l'administració local i a donar el millor d'ells en els pròxims mesos per la ciutadania de l'Eliana”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon