Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria prepara la seua adhesió a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible

Llíria:

L'alcalde Manolo Civera ha abordat amb la directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Xelo Angulo, la futura adhesió de l'Ajuntament de Llíria a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible. Esta iniciativa impulsada per la Generalitat pretén sensibilitzar a la societat valenciana sobre els objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030 aprovats per Nacions Unides.

En la reunió mantinguda amb la responsable autonòmica, el primer edil li ha traslladat la intenció de proposar al ple l'adhesió del municipi a esta Aliança, "ja que Llíria manté un ferm compromís amb els ODS per a des del local contribuir a la consecució d'estos reptes globals". "La participació en esta xarxa ens permetrà, a través de la col·laboració amb altres administracions, generar sinergies i promoure accions conjuntes per a treballar en eixa línia per a un desenvolupament sostenible i inclusiu".

Fons Valencià per la Solidaritat
Altra de les qüestions que es va tractar en la trobada va ser la també incorporació de l'Ajuntament de Llíria com a soci al Fons Valencià per la Solidaritat. Esta entitat orienta els seus esforços des de l'àmbit valencià al desenvolupament dels països empobrits mitjançant un fons econòmic que faça possible la realització de projectes de cooperació internacional.

En este sentit, "Llíria, que ja ha participat anteriorment en altres projectes de cooperació internacional, també es vol sumar a estes actuacions per a construir un món millor, per la qual cosa estem treballant ja per a ingressar en el Fons i assumir el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a col·laborar en iniciatives de cooperació al desenvolupament i l'acció humanitària".
 

 Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal