Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les persones usuàries dels quatre centres del Programa PRISMA - de la Mancomunitat - han realitzat 16 tallers en 2020


El Programa PRISMA Salut Mental, Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental gestionat per la Mancomunitat Camp de Túria, ha desenvolupat durant tot l'any 2020 un projecte específic de teràpia a través de l'aventura denominat AVENTURA’T.

Es tracta d'un projecte en el qual les persones usuàries dels quatre programes que conformen PRISMA: Bétera, Vilamarxant, La Pobla de Vallbona i Riba-Roja de Túria, han pogut gaudir de la realització d'activitats a l'aire lliure i d'aventura que han servit com a mitjà per a treballar aspectes que suposen una millora en la qualitat de vida de les persones.

El programa ha sigut subvencionat a través de la Diputació de València i en col•laboració amb Teràpia Aventura en el qual s'han realitzat un total de 16 tallers en el medi ambient i dues eixides al paratge natural de Chulilla.

 Les persones usuàries s'han mostrat molt satisfetes i realitzades i preveuen desenvolupar aquest tipus de projectes en el futur.

 

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon