Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana oferirà reforç escolar als i les joves de Secundària que ho precisen

L'Eliana:

L'Espai Jove acollirà un nou servei per a acompanyar als i les alumnes elianeres amb eines i tècniques d'estudi.

La regidoria de Polítiques de Joventut ha posat en marxa un nou servei de reforç escolar dirigit a alumnes de l'ESO de cara a la preparació dels exàmens del pròxim mes de desembre. L'objectiu del nou programa és donar suport i ajuda als i les joves elianeres que necessiten un acompanyament en els seus estudis, ajudant-los a organitzar el seu temps, orientant-los escolarment i oferint tècniques per a estudiar d'una forma més efectiva.

D'aquesta manera des de l'Espai Jove es buscarà complementar la labor educativa que es duu a terme amb les famílies que atén els Serveis Socials de l'Ajuntament o amb aquell alumnat dels centres educatius que puguen tindre necessitats especials.

Les persones interessades han de reservar cita prèvia cridant al telèfon 671 393 989 o 96 275 80 30 ext.121, o contactar a través del correu electrònic elijove@leliana.es.

Tal com ha explicat el regidor de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, no es tracta de classes particulars de matèries escolars, sinó que en aquest espai es treballarà l'adquisició d'eines, competències i habilitats per a la millora de la situació acadèmica dels elianers i elianeres, d'entre 12 i 16 anys, que el necessiten.

 

 ** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon