Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera proporciona mascaretes transparents als seus treballadors per a atendre amb major facilitat

Bétera:


  •  Els empleats públics amb atenció presencial disposaran d'aquestes mascaretes per a facilitar la comunicació amb els veïns i veïnes amb diversitat funcional auditiva.

Els empleats municipals de l'Ajuntament de Bétera han començat a utilitzar mascaretes transparents que permeten comunicar-se amb total normalitat amb les persones amb diversitat funcional auditiva que necessiten recolzar-se en la lectura de llavis i facilitar així un correcte enteniment.

"Volem facilitar al màxim la comunicació dels empleats municipals amb els nostres veïns i veïnes, però també entre els treballadors públics. Amb aquestes mascaretes oferim un servei municipal inclusiu i fomentem la igualtat", ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Vedevío.

Aquesta situació sanitària ha fet que l'Ajuntament de Bétera es reinvente i s'adapte a les noves circumstàncies. "Amb l'obligatorietat de les mascaretes vam detectar la necessitat i vam començar a treballar per a adquirir unes mascaretes que permeteren que les persones amb diversitat funcional auditiva pogueren comunicar-se amb total normalitat als edificis municipals", ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez.

L'Ajuntament ha posat a la disposició dels empleats aquestes mascaretes transparents com unes eines més per a poder exercir les seues funcions d'una manera eficaç i eficient en l'atenció presencial a la ciutadania.

"És una manera d'evitar una barrera per a l'enteniment dels treballadors que atenen de manera presencial als nostres veïns i veïnes", ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez qui ha continuat, "però a més també comptem amb empleats amb dificultats d'audició i necessiten exercir el seu treball com la resta, en igualtat de condicions".

D'aquesta manera, el Consistori ha donat una solució real i efectiva que li permet ser una administració més inclusiva i accessible.


Bétera
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon