Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebra aquest diumenge el Bosc de la Benvinguda per als 80 xiquets/es nascuts al 2019

L'acte estarà restringit al públic i complirà amb totes les mesures sanitàries per a evitar la transmissió del coronavirus.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha convidat a través d'una carta dirigida als seus progenitors, als més de 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2019 a participar aquest diumenge, 8 de novembre, en la quarta edició del ‘Bosc de la Benvinguda’. I és que, si el temps ho permet i el terreny està practicable, tots ells acompanyats dels seus pares i mares plantaran el seu corresponent arbre senyalitzat amb el seu nom i data de naixement en el Barranc El Mandor.

L'acte se celebrarà en el marc de les mesures de prevenció enfront del Covid-19 i tindrà lloc en dos torns per a evitar aglomeracions. A més, l'Ajuntament ha restringit el nombre d'acompanyants a 2 i les famílies hauran de portar el seu propi material (aixada, guants i regadora) per a evitar compartir amb altres participants. En tot cas, serà obligatori l'ús de mascareta durant tota la celebració i respectar la distància mínima de seguretat d'1.5 metres entre no convivents.

L'activitat, restringida solament als i les menors inscrites prèviament, comptarà amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent i de l'edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, a més d'altres membres de la Corporació.

En aquest sentit Comeche ha recordat que en aquesta ocasió l'acte serà restrictiu per a complir amb totes les mesures sanitàries i garantir la salut dels i les participants. “No obstant això, amb permís del clima, el consistori complirà amb el seu objectiu de contribuir en la construcció d'una societat més cívica, responsable i solidària, en aquests temps de pandèmia en els quals resulta encara més essencial”, ha declarat.

bosc de l'eliana 2018







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon